Contact Form

Name

Email *

Message *

Wednesday, August 8, 2012

Dardhe ne formen e njeriut !!

Fermeri kinez Gao Xianzhang kultivon dardhë, të cilat duke u rritur, marrin formën e një njeriu (fotografia  na kujton Budën)
Ai thotë se iu deshën më shumë se 6 vjet për të përsosur konceptin e tij, ku përfshihet edhe zhvillimi i çdo frute për një periudhë të përcaktuar brenda një kallupi, që do t’i japë formën e dëshiruar.
Gjithsesi… përshtypjet e bashkëfshatarëve të tij janë shumë pozitive dhe thonë se do t’i sjellin fat. Edhe pse dardhët do të kushtojnë 5 euro secila.