Contact Form

Name

Email *

Message *

Saturday, August 25, 2012

E dehura provokon demin duke i treguar prapanicen


Shikoni videon e nje gruaje te dehur ne Portugali, e cila zilepsi lavdine e madhe te ndeshjes me dema ne shtetin e saj. Kujdes imazhet jane te ashpra. Kjo video tregon nje grua te dehur qe lufton me nje dem ne arene ne Portugali, dhe qe ka bere xhiron e botes oret e fundit.Gruaja ne gjendje furie dhe dehje, vendos me duar te xhveshura, te sulmoje demin i cili e merr zvarre me sulmin e tij. Megjithate ajo nuk humb guximin, merr nje carcaf duke ndjelle demin me te, perpara spektatorve qe e inkurajonin dhe nuk parandalonin aktin e pamatur. Vazhdimi tregon dhe nje sulm tjeter nga demi i terbuar…