Contact Form

Name

Email *

Message *

Thursday, August 23, 2012

“Familja e lumtur”, çon dashnoren në shtëpi, gjen gruan me dy meshkuj

Natë e paparë tradhtish për një çift që dashur pa dashur është vënë në rivalitet se kush e tradhton më shumë njëri-tjetrin. Ka ndodhur në Majemi, në qytezën e vogël Hernando në Florida, Shtetet e Bashkuara, raporton noa.al.

Bëhet fjalë për James Albert Barfield, një burrë 56 vjeçar që shikoni në foto, i cili është kthyer në shtëpinë e tij të familjes, me një grua që e kishte dashnore. Duke besuar se e shoqja 39-vjecare, Tina Michelle Norris (në foto) ishte në gjumë në dhomën e tyre, ai ka shkuar në një nga dhomat e tjera të shtëpisë dhe që të dy i janë dorëzuar minutave plot se.

Në një moment ka qenë nudo dhe ka ndjerë zhurma. Ka dalë nga dhoma, por është shtangur. Kur ka hyrë brenda në dhomën ku besonte se gruaja ishte duke fjetur dhe ka gjetur atje të shoqen e cila ishte nën shoqërinë sek..ale të dy meshkujve.

Siç folën më pas mes tyre, që të dy kishin menduar se nuk do të pikaseshin nga njëri-tjetri.