Contact Form

Name

Email *

Message *

Tuesday, August 28, 2012

Ja c’ndodh kur edhe ne TV del me minifund


Prezantuesja bionde ishte ulur ne karrigen e saj dhe ruante me shume kujdes, te… brendshmet e saja! Por, u desh vetem nje moment me “ndihmen” e bashkepunetorit te saj dhe… te shfaqeshin te brendshmet e bardha. Sigurisht, si kameramanet po dhe teleshikuesit shtangen, por eh, sidoqofte u pelqeu!