Contact Form

Name

Email *

Message *

Friday, August 31, 2012

Më shumë se 50.000 japonezë bëjnë seks me kukulla plastike!

 Një fenomen dhe dukuri që po merë përmasa shumë të mëdha në këtë vend! Pra, me qindra e mijë japonez e gjejnë “dashurinë e tyre tek kukullat plastike”!

Gazeta kineze, Southern Weekly, citon alb-observer.com, ka publikuar fotografi nga fabrika Nigkmpo, e cila prodhon kukulla “dashnore”.

Sipas përfaqësuesve të fabrikës, çdo vit shiten më shumë se 50.000 kukulla të cilat destinohen për seks në tregjet e Japonisë.

Madje interes të madh kohët e fundit ka treguar dhe Koreja. Sipas tyre, kukullat nuk janë për një përdorim.