Contact Form

Name

Email *

Message *

Thursday, August 23, 2012

Vozitja e biçikletës më të vogël në botë


Në faqen e shpërndarjes së videove, YouTube, është lansuar një xhirim ku shihet një çiklist duke vozitur, me gjasë, biçikletën më të vogël në botë. Çiklisti i përgatitur me të gjitha pajisjet, nxjerr biçikletën me madhësi të një këpuce dhe fillon ta vozisë..