Contact Form

Name

Email *

Message *

Tuesday, August 28, 2012

Ecen ne 457 metra lartesi mbi...plazh


Si çdo kush që bën shëtitje nëpër plazh, Nik Vallenda ka preferuar ta bëjë shëtitjen paksa të veçantë, duke sfiduar ligjet e fizikes. Falë ekuilibrit, ai ka përshkruar një tel rreth 457 metra, mbi plazhin e Atlantic City. "E të thuash që ishte me të vërtetë e rrëshqitshme", tha ai. Aq e rrëshqitshme sa ai e konsideroi për ta bërë ecjen me këmbët zbathur. Por në fund, Wallenda vendosi të mbajë këpucët e kamoshit të bëra nga nëna e tij dhe përfundoi gjithçka në këmbë pa ndonjë vështirësi reale. Në qershor, ishte po Wallenda, i cili eci mbi Kaskadën e Niagaras.