Contact Form

Name

Email *

Message *

Wednesday, August 22, 2012

Menu-ja ne prapanicën e kamerieres

Shumë gjë e mençur, pa aspak turp, shëtit nëpër kafene dhe provokon konsumatorët. Po, mirë e keni pa, kjo kameriere ka një sistem të çuditshëm pune. 

Kur asaj i vjen ndonjë konsumator, ka privilegjin që menu-në ta shikojë në prapanicën e saj. Normalisht, që meshkujt nuk kanë qenë të vetëdijshëm se janë viktimë e ndonjë kamere të fshehtë.