Contact Form

Name

Email *

Message *

Friday, August 24, 2012

Nje hermafrodit topless ne reklamen e re te Toyota-s


Toyota i surprizën te gjithë. Ne reklamën e fundit, prodhuesi gjerman ka punësuar një top model hermafrodit, ngjashmëria me një femër e te cilit është impresionuese. Kjo kompani ka dashur te luaje me dyzimin dhe konfuzionin e gjinive. Stav Strashko, ka lindur ne Ukraine dhe është 20 vjeç. “Kisha filluar punën si modele kur mora vesh se isha hermafrodit”- ka thënë ai. “Stilistet me sollën shume veshje femrash dhe panë se kisha një ngjashmëri te madhe me femrat. Ka njerëz qe me quajnë mashkull, por nga ata qe me bëjnë komplimente si te isha thjesht femër"