Contact Form

Name

Email *

Message *

Wednesday, August 22, 2012

McLaren X-1, makina e ëndrrave

McLaren ka dizenjuar një makinë të re. McLaren X-1 është frymëzuar nga disa makina të tjera klasike duke përfshirë MP4-12C ndërkohë që makina është porosi për një miliarder.

Ai ka kërkuar që makina e tij të jetë “e pavdekshme dhe me një elegancë klasike”. Pritet që vlera e kësaj makine fantastike të jetë më shumë se 1 milionë dollarë.