Contact Form

Name

Email *

Message *

Wednesday, August 22, 2012

Baristi më i mirë në botë


Ukrainasi Alexander Shtifanov konsiderohet si baristi më i mirë në botë, pasi i ka shfaqur aftësitë e tij në një shou televiziv. Ai e ka demonstruar se çfarë di të bëjë me shishet dhe gotat në një spektakël ukrainas për zbulimin e talenteve, ndërsa pas lansimit në YouTube, videoja është shndërruar në një hit.