Contact Form

Name

Email *

Message *

Saturday, August 25, 2012

U bë pornostare për të rritur 14 fëmijët e saj!


Një nënë 36-vjeçare në  Fernando San Valley në Los Anxhelos kishte vendosur...
të rriste e vetme 14 fëmijët e saj dhe do bënte gjithçka që ata ti kishin të gjitha kushtet e nevojshme.Por ajo asnjëherë nuk e kishte menduar se një ditë mund të bëhej një pornostare.

Gjendja ekonomike në familjen e saj po përkeqësohej nga dita në ditë, borxhet ishin shumë të mëdha, nevojat e fëmijëve nuk mundeshin të plotësoheshin dhe Nadya Suleman vendosi të xhirojë një film me skena seksi që do të dalë në treg së shpejti, kundrejt një pagese që pretendohet të jetë shumë e kënaqshme.

Kur mbërriti 36-vjeçarja tek vendi ku do xhiroheshe filmi ishte shumë nervoze, por organizatorët e qetësuan, pasi i thanë se nuk ishte e vetmja që bënte një punë të tillë.

Pasi mbaruan xhirimet ajo pa skenat e saj ne një ekran gjigand dhe ndiheshe shumë e lumtur për punën që kishte bërë.Organizatorët i dhanë asaj disa këshilla se si mund të vazhdonte sa më mirë punën e saj të re.

Por burime nga rezidenca thanë se ajo ishte shumë natyrale në skenat porno dhe do ketë sukses në punën e saj.Megjithatë asgjë nuk është konfirmuar saktësisht se sa do të jetë pagesa e saj që të mund të përballojë krizën e borxheve që ajo po kalon.

Ajo është shprehur se ëndrra e saj është të marrë një shtëpi  për familjen e saj, ndaj dhe pretendon pagesa të mira nga puna që pranoi.