Contact Form

Name

Email *

Message *

Thursday, August 23, 2012

Moment i paharrueshëm


Në Kaliforni ka ngjarë një ndodhi jo e shpeshtë – kur një femër duke lundruar është befasuar nga një balenë, e cila ka dalë nga uji. Nëna e saj, Rhonda Burmeister, e ka xhiruar momentin kur balena ka dalë vetëm disa centimetra larg vajzës dhe pastaj është kthyer në ujë. Edhe pse kjo situatë ishte mjaft e rrezikshme, ato thonë se ishte një nga përvojat me të mira në jetën e tyre.