Contact Form

Name

Email *

Message *

Tuesday, August 28, 2012

Terbohet kali ne mes te New York, panik te kalimtaret


Momente frike ne rruget e Nju Jorkut, kur nje kale ka rrokullisur karrocen shetitese te turisteve, me te cilen ishte i lidhur dhe ka plagosur tre vete, per t'u arratisur me pas ne mes te Columbus Circle. Trafiku i zhurshem duket se ka qene shkaku i terbimit te kafshes, qe eshte bllokuar pas nje ndjekjeje te zgjatur disa minuta.