Contact Form

Name

Email *

Message *

Saturday, August 25, 2012

Peshku Piranja, ja çfar bejne dhe presin dhembet e ktij peshku, ndiqni videon


Një mashkull nga Ekuadori e ka xhiruar peshkun e rrezikshëm ‘piranha’ duke e përdorur në vend të gërshërëve. Në videon e realizuar në Cuyabeno, protagonisti e mban fort në dorë peshkun vdekjeprurës, ndërkohë që ia afron ngadalë një thupër te dhëmbët e tij të mprehtë. Peshku e pret atë si gërshërë