Contact Form

Name

Email *

Message *

Saturday, August 25, 2012

Mjeshtëria e një 11-vjeçari


Jamie Addison nga Sussex në Britani të Madhe bën akrobacione interesante me skuterin e tij. 11-vjeçari ka mësuar disa truqe të cilat mund t’i bëjnë vetëm ata që kanë përvojë dhe janë të stërvitur mirë në këtë sport...