Contact Form

Name

Email *

Message *

Tuesday, August 28, 2012

Ja si reagon nje pinguin nen efektin e droges


Disa vizitore te papergjegjshem ne kopshtin zooligj te Moskes,konsideruan si te udhes qe te luanin me nje pinguin,duke i dhene ekstazy.Por vizitoret e papargjegjshem nuk i kufizuan vetem aty veprimet e tyre,ata e incizuan me kamer te gjithe reagimin e pinguinit te droguar,i cili sic do e shikoni dhe ne video...Megjithate fjalen e fundit te papergjegjshmerise se tyre,doe e thote gjyqtari,pasi te rinjte u identifikuan dhe u arrestuan nga policia