Contact Form

Name

Email *

Message *

Monday, August 27, 2012

Magjistari “heq” dhe e rikthen kokën


Videoja e publikuar në Youtube i ka lënë pa fjalë përdoruesit e internetit në mbarë botën. Një iluzionist japonez po çudit botën me trukun e tij. Duket sikur magjistari japonez sfidon të gjithë kolegët e tij me “magjinë” e heqjes së kokës së vet, një truk që nuk është parë ndonjëherë më parë nga iluzionistët, transmeton Albeu. Ai e heq kokën e vet, ecën me të në dorë e më pas e rikthen në vend. Në video shfaqen të pranishmit e tmerruar nga “hileja” e iluzionistit.