Contact Form

Name

Email *

Message *

Tuesday, August 21, 2012

Kujtojne se eshte i mbytur, por thjesht po...


Policia dhe mjeku ligjor ishin gati per te rikuperuar trupin dhe per te bere verifikimet e duhura, kur erdhi sinjalizimi per nje kufome, qe lundronte mbi lumin e Pennsylvanise qendrore, por ne fakt burri s'ishte aspak i vdekur. Deshmitaret kane bere me dije se nje trup me xhup shpetimi ishte vene re afer nje dige, ku kishin ndodhur shume mbytje. Por ja qe personi i identifikuar si Joseph De Angelo thjesht ishte duke marre nje sy gjume dhe s'kishte idenë më të vogël se cfare po ndodhte rreth tij, derisa i shkuan prane per t'i rikuperuar trupin. Por ne ate pike, ai u tremb dhe rifilloi notin.