Contact Form

Name

Email *

Message *

Tuesday, August 21, 2012

Australi, banditja me forma te beshme “cmend” policine


Në Australi e quajnë "Buxom Bandit" (banditja plot forma), ndërsa policia ka nisur kërkimet për ta kapur. Gruaja e filmuar në një video, ka kryer një vjedhje e armatosur me thikë, por mesa duket, interesi për gjoksin e bëshëm të saj, kapërcen nevojën për ta arrestuar. Ajo është ende e lirë nëpër Australi, por me një trup të tillë, vështirë se mund ta ketë njeri mendjen te fytyra për ta identifikuar dhe lajmëruar policinë. Fundja, ajo me një “armë” të tillë mund të shmangë edhe përdorimin e armëve reale gjatë vjedhjeve të tjera