Contact Form

Name

Email *

Message *

Thursday, August 23, 2012

Gara e deleve ne Skoci


Qindra tifozë u mblodhën në rrugët Dumfriesshirea për të parë garën e parë të deleve në Skoci. Publiku ka mundur të vë baste deri në një funt për një dele. Ndërsa, fituese doli delja Lingonberry. Organizator Thomas MacDonald ka thënë se shpreson se gara do të bëhet tradicionale. "Kjo është një ngjarje e re për ne dhe ne besojmë se kjo është hera e parë në Skoci që mbahet gara e tillë në rrugët e qytetit. Shpresojmë se do të organizohet çdo vit dhe se do të zgjasë për disa ditë", ka thënë MacDonald