Contact Form

Name

Email *

Message *

Thursday, August 23, 2012

“Çake dorën...”


Burrat e kanë lehtë të lëshohen në ndonjë marrëzi. Këtij i ra luga në mjaltë... Vajza ishin të ulura në barin lëvizës. Ato pinin birra dhe shëtisnin nëpër Amsterdam. Disa djem i xhironin në rrugë, ndërsa më “trimi” vendosi t’i përshëndes me një “çake” në prapanicë! Reagimi i tyre ishte një bërtitje e lehtë e befasisë, derisa meshkujt largoheshin duke qeshur. Mbase, personazhi kryesor i xhirimit ishte i “mburrur” që e “caku” pesë herë përnjëherë.