Contact Form

Name

Email *

Message *

Wednesday, August 22, 2012

Gjendet në Kinë njeriu “majmun”


Një histori e mistershme, e mbajtur në fshehtësi për një kohë të gjatë, ka shqetësuar antropologët në Kinë. Dihet se historitë dhe misteret rreth njerëzve gjysmë majmun, apo të quajtur ndryshe Bigfoot, janë nga më të ndryshmet dhe më të çuditshme. Sigurisht për pjesën më të madhe të njerëzve, disa janë të besueshme disa janë thjesht fantazi, apo sajesa. Megjithatë, në provincën Sichuan në Kinë, në xhunglën që e rrethon atë, u gjend një qenie njerëzore e… Bigfoot Hybrid. Sipas antropologëve dhe specialistëve të fushës, kjo qenie besohet të jetë hallkë ndërmjetëse midis njeriut dhe majmunit, ose thënë ndryshe: Bigtoot Hybrid. Videoja fletë vetë dhe sigurisht nuk ka nevojë për komente të mëtejshme. Gjithsesi, duhet theksuar fakti se kjo qenie e çuditshme njerëzore u gjet e braktisur në xhunglën që rrethon provincën Sichuan, nga banor të saj, madje aty ndër kohë kanë lulëzuar legjenda të shumta rreth Bigfoot dhe Yerin.