Contact Form

Name

Email *

Message *

Tuesday, August 21, 2012

Nudo mes peshkaqenëve, shpeton per mrekulli peshkatari


Një shpëtim ekstrem ka ndodhur në brigjet e Australisë. Një peshkatar, i cili kishte mbetur nudo në det mes peshkaqenëve, është nxjerrë i gjallë nga sulmi i kafshëve të detit, siç tregojnë imazhet e rrjetit "7". Bashkë me burrin ishin edhe dy peshkatarë të tjerë: njëri rezulton ende i zhdukur dhe tjetri i vdekur.