Contact Form

Name

Email *

Message *

Saturday, August 25, 2012

Vajza i shpëton vdekjes


Kamerat e sigurisë kanë arritur të xhirojnë një vajzë të vogël, e cila me fat të madh i është shmangur vdekjes. Vajza ka rënë nga motoçikleta e prindit të saj dhe për pak sa nuk është shkelur nga një automjet që ishte pranë. Ngjarja ka ndodhur në qytetin Jinhua në provincën kineze Zhejiang, ndërsa fëmija ka pësuar lëndime të lehta