Contact Form

Name

Email *

Message *

Wednesday, August 22, 2012

Prezantueses i grisin fustanin “live” në transmentim


E keni imagjinuar ndonjëherë që gjatë një spektakli televiziv, prezantuesja të mbetet pa fustan në trup? Kjo i ka ndodhur bukuroshes Maria Lapierda, të cilës një prej të ftuarve në emision në Spanjë është ngritur dhe i ka grisur fustanin, duke e lënë nudo në mes të transmetimit. Po sikur të mos mjaftonte kaq, ajo ka vazhduar të qëndrojë zhveshur, duke e ndjekur burrin nëpër studio. Megjithatë, duke parë lirshmërinë me të cilën Maria Lapiarda ka qendruar zhveshur, duket se në fakt ka qenë gjithçka e montuar, me synimin për të tërhequr vëmendjen e teleshikuesve..