Contact Form

Name

Email *

Message *

Wednesday, August 8, 2012

Bëri kokën tatuazh për tu dukur si kufomë


Britaniku Rick Genest (26 vjeçar) bëri një tatuazh në kokë për tu dukur si kufomë në gjendje dekompozimi. Tatuazhin e pazakontë e zgjodhi vetë dhe thotë se kurrë nuk ka për ta hequr me anë të laserit. Genest është model i cili është i afërt me pop këngëtaren Lady GaGa, ndërsa thotë se ka zgjedhur vetë këtë tatuazh dhe është shumë i kënaqur që e mban në kokë. Pasi mbijetoi tumorin e trurit, ky i ri britanik thotë se ky ka qenë mësim i mirë për të, si dhe një kohë është ndier si një kufomë që ecën..