Contact Form

Name

Email *

Message *

Friday, August 10, 2012

Ura e trete me e madhe ne bote shembet nga era


Ne vitin 1940, Tacoma Narrows Beridge ne Washington te SHBA u be ura me e madhe e trete e varur ne bote.Kater muaj me vone, ura shemb per shkak te ererave te forta, por per fat te mire nuk kushtoj jete njerzish. Ngjarja u regjistrua ne video dhe fotografi qe eshte dorzuar ne furine e eres, eshte tronditese.