Contact Form

Name

Email *

Message *

Friday, August 10, 2012

Nuk i hapet parashuta, i mbijeton kësaj rënies


Kjo video e pabesueshme tregon një të ri rus duke u hedhur nga një shtyllë e tensionit të lartë në Konakova, Rusi. Por gjithçka shkon gabimisht dhe parashuta e tij nuk hapet. I riu bie nga 120 metra lartësi në dëborë dhe për fat mbijeton. Për më tepër, tre muaj pas këtij incidenti, ai është në gjendje që të ecë.