Contact Form

Name

Email *

Message *

Tuesday, August 21, 2012

Nje qenush sjell perplasjen e tre makinave


Tre makina kërkuan të shmangin një qenush, që ecte i shpërqendruar në rrugën e tyre, por kaq është dashur për të shkaktuar një aksident në Kinë, ku mbetën të plagosur tre vetë. I gjithë incidenti është regjistruar nga një telekamerë sigurie dhe në video jepet fare qartë dinamika e ngjarjes: një makinë e parë kërkon të shmangë qenushin dhe përplaset me veturën e dytë, duke dalë në korsinë e kundërt, ku është e pashmangshme goditja e një mjeti, që udhëtonte në rrugën e vet. Nga imazhet shihet edhe zjarri i ardhur si pasojë e aksidentit dhe zjarrfikësit që ndërhyjnë për ta shuar