Contact Form

Name

Email *

Message *

Tuesday, August 21, 2012

UFO, apo qenie e mistershme. Vriten tre syresh…

Vendasit erdhen ne kontakt me kete qenie te frikshme ne Namibie. Sipas informacioneve te para, mesohet se qenia e çuditshme u gjend nga vendasit teksa ata kishin dale per te kerkuar ushqim.
Por, pasi ata u perballen me ate e vrane, madje ata zbuluan dhe nje fole ky gjendeshin dhe dy qenie te tjera te ngjashme.
Menjehere u njoftua polica, e cila mori ne dorezim tre trupat e ketyre qenieve te veçanta duke i konfiskuar si prova nga vendi i krimit. Tashme ato ndodhen ne laboratoret e policise ku dhe do t’u behet nekropsia.
Hetimet per kete ngjarje nuk kane perfunduar akoma.