Contact Form

Name

Email *

Message *

Saturday, August 4, 2012

Kjo eshte fotografia me e ....

Edhe pse shumëkush mendon që Mona Lizën e kanë parë më së shumti njerëz në botë, megjithatë primati besohet se i takon fotografisë të quajtur ‘Bliss’ të autorit Charles O’Rear, shkruan Telegrafi.

Sipas blogut Mortenlindholm këtë fotografi e kanë parë afër një miliard njerëz.

Si është kjo e mundur? Shumë lehtë. Fotografia është bërë në vitin 2002 dhe shumë shpejtë është shpërndarë në gjithë botën si prapavijë në monitorët e kompjuterëve me sistemin operativ ‘Windows’ të Microsoftit.