Contact Form

Name

Email *

Message *

Saturday, August 4, 2012

5 vjet u argëtuan përmes internetit dhe erdhi momenti


Dashuria në largësi! Para pesë vjetësh u njohën përmes internetit duke e luajtur lojën e njëjtë dhe u dashuruan. Gati çdo ditë kanë folur dhe janë parë nëpërmjet ueb kamerës, ndërsa pasoi takimi i parë. Me padurim e priste në aeroport, derisa duke vrapuar u hodh në përqafimin e tij.