Contact Form

Name

Email *

Message *

Wednesday, August 8, 2012

Çohet nga tavolina e operacionit dhe rreh kirurgun


Kamerat e sigurisë të spitalit kinez “First People’s” kanë regjistruar momentin kur një pacient është ngritur nga tavolina e operacionit dhe ka filluar ta rrahë personelin mjekësor e më së keqi ka kaluar kirurgu kryesor. Siç transmeton pacienti “Beijingshots”, pacienti që shkoi në spital me plagë therëse shumë i dehur, u ngrit përnjëherë gjatë operacionit dhe filloi të sulmojë kirurgun. Edhe pse doktori u përpoq ta qetësojë pacienti që të kthehej në tavolinën e operimit, kjo pacientin e hidhëroi edhe më shumë dhe pastaj ai me karrige e sulmoi doktorin. Doktori edhe pse e rrafi mirë, shpëtoi vetëm me një plagë në krah.