Contact Form

Name

Email *

Message *

Saturday, August 4, 2012

9-vjeçari qe ha dhomen e tij !

Si pasojë e kësaj sëmundjeje, 9-vjeçari ha muret dhe tapetet e dhomës së tij.Sipas gazetës, në qytetinSalford është inicuar një fushatë për të mbledhur mjetepër ndërtimin e një dhome që 9-vjeçari Zach Tahir, nuk do të mund t’a hante.Fushata parashikon mbledhjen e 15 mijë sterlinave me këto mjete në lagjen The Mead, do të ndërtohet një dhomë speciale me banjo dhe me mbulesa të veçanta.Përveç kësaj sëmundje, 9-vjeçari Zach është edhe memec ndërsa mbështetjen për këtë djalosh nuk e kanë kursyer as aktorët e serialit të njohur, Coronation Street.