Contact Form

Name

Email *

Message *

Saturday, August 4, 2012

Rusi, artisiti qep gojen per proteste ndaj Putin!

Artisti rus Petr Pavlensky ka protestuar në Shën Petërburg në mënyrë ekstreme duke qepur gojën, kundër zgjatjes së qëndrimit në burg të "Pussy Riots", një grup i rrymës punk, por që njihet për kundërshtimin e hapur ndaj presidentit Putin. Tre femrat, të cilat rrezikojnë deri në shtatë vjet burgim, janë prapa hekurave që prej fundit të shkurtit dhe akuzohen për vandalizëm e sulm me sfond politik në katedralen e Moskës. Një natë përpara protestës së Pavlenskyt, grupi i famshëm "Red Hot Chilli Peppers" kishin veshur disa fanella në mbështetje të "Pussy Riots" gjatë koncertit të tyre në "Luzhniki Stadium" të Moskës.