Contact Form

Name

Email *

Message *

Tuesday, August 21, 2012

Zanfina Ismajli dhe botoxi, si do te jete ne moshen 90 vjecare…

Dikur ndoshta ishte me e bukur se sa tani qe dora e bisturise se doktorit e ka shnderruar ate ne nje vajze me silikon. E kemi fjalen per kengetaren Zanfina Ismajli e cila neser ose kur ajo te plaket ja se si do te behet si nena e Silvester Stallone, Jackie Stallone.

Dhe madje sic e shihni edhe ne foto ja se cila eshte e perbashkta e tyre, fryrja e buzeve. Por me apo pa botox, e rendesishme eshte te jetoje kengetarja jone sa eshte aktualisht personaliteti Stallone, 90 vjec