Contact Form

Name

Email *

Message *

Monday, August 6, 2012

SIRENA KARDASHIAN


Kim Kardashian duket bukur dhe seksi edhe kur është nën ujë.
Bukuroshja Kim Kardashian pos që ka treguar aftësitëe saj në not- por edhe trupin e saj – i ka fotot e bukura edhe kur bën fot nën ujë.
Në këto fot seksi të Kim, tregon se si zhytet n ujë dhe si mund të notoj si një gjarpër në bikini.

.