Contact Form

Name

Email *

Message *

Thursday, August 9, 2012

Raca e re e pulave pa pupla

Izraelitët kanë krijuar një racë të re pule, e cila duket shumë e frikshme për shkak se është pa pupla, por thuhet se ka përparësi ndaj racave të tjera. Dr. Avigdor Cahaner, një profesor në Universitetit hebraik të Fakultetit të shkencave të Bujqësisë, Ushqimit dhe Mjedisit thotë se ideja e tij, duhet marrë në konsideratë. Qëllimi i tij është ri-dizajnimi i natyrës për të ushqyer botën e uritur.