Contact Form

Name

Email *

Message *

Thursday, August 9, 2012

Gjyshja me 7 shpirtera


Ne nje menyre pak ekstreme, por te mencur dhe qesharake reklamuesit qe krijuan kete reklame per faqen e internetit zonajobs ne Argjentine.Me konceptin kryesor te justifikimit klasik “Nuk munda te vija ne pune sepse vdiq gjyshja ime” duke perdorur disa qe duan ti shmangen dhe urrejne punen. Dhe nje gjyshe te pavdekshme…, Ndiqni perfundimin e videos,rezultati ka pasur sukses te madh.