Contact Form

Name

Email *

Message *

Tuesday, August 21, 2012

Vogelushi kap prinderit duke bere seks, por...


Mund të jetë tepër traumatizuese për një fëmijë, nëse hyn në dhomën e prindërve, kur ata janë duke bërë seks. Po ç'mund të bëjë për të qetësuar veten fëmija, pas një skene të tillë? Këtë problem duket se e ka zgjidhur paksa çuditshëm spoti që i bën reklamë "Ragu", një salce të kuqe. Për më shumë mund të ndiqni videon kurioze që jep mesazhin: "Një dite të vështirë të fëmijërisë tuaj i duhet salca më e pëlqyer amerikane". Po se ku është lidhja me seksit dhe salcës, vërtet duket fare e pakuptimë.