Contact Form

Name

Email *

Message *

Wednesday, August 8, 2012

Shtepia te vecanta te bera nga… Pelhura!!

Ekspozite mbreselenese qe lidhet me qytete te medha u  paraqiten  nga artisti Korean Shu Ho, i  cili ekspozoj shtepia te bera krejtesisht prej pelhure!Ne Berlin, Seul, Nju Jork dhe qytete te tjera  te botes njerzit vazhdimisht jane ne  zhvillimin e konceptit të “shtepi”, duke e pare  ndertesen nga nje kend tjeter çdo kohe, e cila eshte e lidhur direkt me projektimin arkitektonike të Lindjes së Mesme të gjere.Artisti, me nje “mjetin” e tij te  vecante  pelhuren ,krijon  instalime te medha ku dhomat, katet , por dhe hyrja e shtepise paraqitet ne permasa normale, duke percaktuar me kete menyre mendimin e “banimit”«Home, Sweet Home» Eshte titulli i ekspozites. e cila jep nje kuptim te plote me thelbin e temes, dhe nxit vizitoret per per te pare “nje shtepi Brenda ne nje tjeter”, shfaqe mbreselense mahnitese.