Contact Form

Name

Email *

Message *

Thursday, August 2, 2012

Shimpanzeja duhanpirëse!Emri i shimpanzesë në video është Jia Ku dhe ajo është mjaft e famshme në kopshtin zoologjik, ku po jeton. Jia filloi duhanin në vitin 2002 gjatë performimit në një cirk. Tashmë kur i sheh vizitorët me cigare entuziazmohet dhe në rast se dikush i ofron cigare, e merr dhe e tymos. Shimpanzeja ka lindur në kopshtin zoologjik të Pekinit dhe më pas është transferuar në Tianshan, ku ka mësuar edhe ta konsumojë birrën.