Contact Form

Name

Email *

Message *

Tuesday, August 21, 2012

Rruga e shtruar me euro, shoferët përfitojnë nga rasti


Aksidenti i një makine që transportonte para bëri që rrugëtarët të ishin fatlumë, ku gjeten rrugën e shtruar me euro dhe filluan t’i mblidhnin e t’i fusnin nëpër xhepa. Kjo ngjarje ka ndodhur në Holandë në qytetin Limburg.