Contact Form

Name

Email *

Message *

Thursday, August 9, 2012

Nena Vider meson me zor te voglin e saj te notoje


Vidrat nuk lindin me vullnetin dhe aftesine per te notuar.Megjithate noti per ta eshte i nevojshm per te mbijetuar,dhe keshtu nenat duhet te mesonje te vegjlit e tyre per hapat e pare te notit. Gjithsesi te vegjlit nuk emocionohen me kete ide…