Contact Form

Name

Email *

Message *

Thursday, August 9, 2012

Ja si rrëzohet një femër


Pasi ka kaluar gjithë ditën duke pirë, një femër është kthyer në shtëpi dhe ka vazhduar ta bëjë të njëjtën gjë, por duke mos u ulur në një vend të sigurt. Ajo nuk e ka dëgjuar këshillën e mikut të saj për t’u larguar nga aty dhe shikojeni se çfarë i ka ndodhur…