Contact Form

Name

Email *

Message *

Saturday, September 1, 2012

Ja adoleshentja me e gjate ne bote...


Kur te tjeret rrine afer saj duken shume te vegjel ne krahasim me gjatesine e saj prej prej 206 cm dhe ajo aktualisht mban titullin e vajzes adoleshente ne te gjate ne gjithe boten por gjatesia e saj nuk eshte se i ka sjellur dhe shume te keqija asaj.Ajo tashme punon prane nje stilisteje si modele fustanesh nuserie.