Contact Form

Name

Email *

Message *

Thursday, August 9, 2012

Mashkulli i parë në botë shtatzënë, pret fëmijën e tretë

Thomas Beatie, i njohur në mbarë botën si “burri shtatzënë”, i cili është bërë mama për të dytën herë para pak kohësh, raportohet se është duke pritur edhe fëmijën e tij të tretë. Beatie, nga Oregoni, transsek suali i njohur, ka nxjerrë në jetë para pak muajsh një bebe mashkull, i cili gëzon shëndet të plotë me lindje natyrale, një lajm ky që ka çuditur botën. Ndërsa sipas mediave, Beatie tani është përsëri shtatzënë me fëmijën e tretë të tij. Shtatzënia e parë e tij ngjalli shumë reagime në opinionin në mbarë botën.
Thomas, 35-vjeçar, ka kryer një seri ndërhyrjesh për ndërrimin e sek sit duke mbajtur organet sek suale femërore dhe u cilësua juridikisht si femër nga një gjykatë në Havai. Ai kishte vendosur të bënte patjetër fëmijë, pasi gruaja e tij nuk mund t’i bënte dot.