Contact Form

Name

Email *

Message *

Wednesday, August 8, 2012

Gjoksi i bërë, ja si e ndryshon jetën seksuale

Gjoksi i bërë i jep një impuls të ri jetës seksuale. Është ky rezultati që del nga një sondazh i RealSelf.com, sajti amerikan që mbledh opinionet e atyre që u janë nënshtruar trajtimeve estetike ose ndërhyrjeve estetiko-kirurgjike.

 Mbi 60% e femrave të cilat i janë nënshtruar ndërhyrjeve estetike ndihen të kënaqura prej tyre dhe shprehen se nuk do ktheheshin pas.

34% e këtyre femrave shprehen se jeta e tyre intime ka ndryshuar, ndërsa për 70% të tyre pas bërjes së gjoksit jeta seksuale ka marrë hov të paimagjinueshëm.