Contact Form

Name

Email *

Message *

Saturday, August 4, 2012

Femrat flokë kuqe, i “ndezin” meshkujt

Duket se Ferrari nuk është e vetmja gjë me ngjyrë të kuqe që godet në zemër meshkujt, pasi në 2 mijë të intervistuar më shumë se gjysma e tyre nuk reziston përballë joshjes së një femre me flokë të kuqe.

Sipas një sondazhi të “Speed Date”, organizatë e specializuar për eventet e personave single në bazë të karakteristikave fizike, 54% e meshkujve deklarojnë se janë të tërhequr pas femrave me flokë të kuqe natyrale.

Duket se Ferrari nuk është e vetmja gjë me ngjyrë të kuqe që godet në zemër meshkujt, pasi në 2 mijë të intervistuar më shumë se gjysma e tyre nuk reziston përballë joshjes së një femre me flokë të kuqe.

Meshkujt e pyetur, deklarojnë se janë të tërhequr nga vështrimet e femrave me flokë të kuqe si dhe reflekseve të kuqe që shoqërojnë fytyrën e tyre.